Ο γνωστός ράπερ Trap King σε φιλοζωική εκδήλωση στην Αθήνα

Ο γνωστός ράπερ Trap King σε φιλοζωική εκδήλωση στην Αθήνα

Σε φιλοζωική εκδήλωση στην Ελλάδα με θέμα το «Rap to Trap» θα παρευρεθεί ο διεθνούς φήμης ράπερ Trap King.

Η σειρά εκδηλώσεων φέρνει στην Ελλάδα το φημισμένο στις ΗΠΑ Sterling Davis AKA the Trap King, τον # 1 influencer σχετικά με τις γάτες/ράπερ μουσικό και ειδικό του TNR. Θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Let's be S.M.A.R.T. (Επιτυχής Διαχείρηση Των Δικαιωμάτων Των Ζώων Σήμερα) για μια διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα, με σκοπό την εκπαίδευση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τη σημασία του TNR (Trap Neuter Return) αλλά και άλλων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την ευημερία των ζώων με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης του αδέσποτου πληθυσμού.

Καθημερινές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν αποστολές TNR στη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, τα Μέγαρα και το νησί της Ύδρας, όπου περίπου 200 αδέσποτες γάτες θα μεταφερθούν σε κτηνιάτρους για στείρωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο Δήμος Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης (3Β) και ο Δήμος Σαρωνικού θα συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές εκδηλώσεις για την κοινότητα και τα παιδιά καθώς αναγνωρίζουν τη σημασία του θέματος για τις τοπικές τους κοινωνίες.

Το γκαλά στοχεύει να συγκεντρώσει χρηματικό κεφάλαιο αλλά και να προάγει την έννοια της ευαισθητοποίησης προς τις αδέσποτες γάτες της Ελλάδας, παρέχοντας στους επισκέπτες μια ποικιλία ψυχαγωγίας (δύο ζωντανά συγκροτήματα), ένα πλήρες δείπνο σε μπουφέ vegan, ποτά ανοιχτού μπαρ, βραβεία κληρώσεων και ειδικούς καλεσμένους/ομιλητές με μεγάλη επιρροή αλλά και την ευκαιρία να συναντήσετε και να χαιρετίσετε τον Trap King! Η εκδήλωση λειτουργεί με την αγορά εισιτηρίου και με την αγορά ενός εισιτηρίου πραγματοποιείτε αυτόματα μια δωρεά για την ενίσχυση του έργου μας.

#ΡΑΠΕΡ #ΑΘΗΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/M0QdKaP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη