-->

Βουτιά και... χιλιάρικο: Ζαλίζουν τα «χρυσά» μπάνια στη Μύκονο με κρατήσεις έως και 2.000 ευρώ (βίντεο)

Βουτιά και... χιλιάρικο: Ζαλίζουν τα «χρυσά» μπάνια στη Μύκονο με κρατήσεις έως και 2.000 ευρώ (βίντεο)

Το μπάνιο στην Μύκονο κοστίζει ακριβά στις γνωστές παραλίες, αλλά όσοι πάνε εκεί είναι προετοιμασμένοι για τον... τιμοκατάλογο.

Η Μύκονος ανέκαθεν είχε την φήμη του ακριβού νησιού και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και αν μιλάμε για το μπάνιο, καθώς όσοι επιλέξουν τις γνωστές παραλίες με τα beach bar και εστιατόρια του νησιού, βάζουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Κάτι για το οποίο όμως άπαντες είναι προετοιμασμένοι και συνειδητοποιημένοι για αυτό, καθώς οι επιχειρήσεις αυτές δεν απευθύνονται σε όλους.

Το Mega στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, παρουσίασε ρεπορτάζ για τις ενδεικτικές τιμές που υπάρχουν στο νησί, οι οποίες όπως και να το κάνουμε φαίνονται κάπως σε ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών.

«Προφανώς υπάρχουν μαγαζιά που είναι πλέον παγκοσμίου φήμης και εκεί κάποιος για να βρει μία ξαπλώστρα θα πρέπει να δώσει το ανάλογο τίμημα και να κάνει προκράτηση πολύ νωρίς», είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος συνδέσμου επιχειρηματιών και επαγγελματιών Μυκόνου.

Τιμές που ζαλίζουν

Για παράδειγμα, για ένα σετ βελούδινες ξαπλώστρες με ομπρέλα και πετσέτες, δύο άτομα θα πρέπει να δώσουν 160€ μόνο για την κράτηση. Για τις VIP υπηρεσίες όμως, η μεγάλη ξαπλώστρα-καναπές τριών ατόμων με ομπρέλα και πετσέτες θαλάσσης κοστίζει 500€.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχει οριστεί και ελάχιστη κατανάλωση για κάθε παρέα. Για παράδειγμα, όπως ειπώθηκε σε ρεπορτάζ την Παρασκευή και το Σάββατο ορίζεται στα 1.500 ευρώ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 2.000 ευρώ. Τις υπόλοιπες μέρες, υπάρχει μία σχετική μείωση, με το συγκεκριμένο ποσό να πέφτει στα 1.000 ευρώ.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΒΟΥΤΙΑ #ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3j1ev0z
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->