Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις και σχολιασμός από ΟΕΦΕ για τα σημερινά θέματα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Απαντήσεις και σχολιασμός από ΟΕΦΕ για τα σημερινά θέματα ΕΠΑΛ

Συνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη οι πανελλήνιες 2022 με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε ανατομία, ΑΟΘ, Βιολογική Γεωργία και δίκτυα υπολογιστών. Σχολιασμός και απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ.

Οι Πανελλήνιες 2022 συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, με τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Τα θέματα αναρτήθηκαν λίγο μετά τις 10 π.μ. και μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Σχετικά με το μάθημα της Ανατομίας – Φυσιολογίας ΙΙ

Είναι μάθημα ειδικότητας. Στο μάθημα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ από τον τομέα «Υγείας και Πρόνοιας – Ευεξίας»

Ο σχολιασμός των θεμάτων από την ΟΕΦΕ

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα τον σχολιασμό του για τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι και υποψήφιες των ΕΠΑΛ στο μάθημα Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ.

Αναλυτικά ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ:

Στην Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ τα θέματα κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και ακολουθούσαν μια διαβάθμιση στη δυσκολία τους. Απαιτούσαν την καλή γνώση της θεωρίας αλλά και την κρίση του μαθητή. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής που έχει κατανοήσει την εξεταστέα ύλη θα μπορούσε να ανταποκριθεί.

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ

Σχετικά με το μάθημα του ΑΟΘ

Είναι μάθημα ειδικότητας. Στο μάθημα εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ από τον τομέα «Διοίκησης και Οικονομίας».

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα τον σχολιασμό του για τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στο μάθημα ΑΟΘ.

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ

Δίκτυα υπολογιστών

Τα φετινά θέματα στο μάθημα των Δικτύων Υπολογιστών ήταν σαφή ως προς την διατύπωση και χαρακτηρίζονται ως μέτριας δυσκολίας, ενώ οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να ανταπεξέλθουν με ευκολία»

Δείτε τις απαντήσεις ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ #ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ #ΟΕΦΕ #ΘΕΜΑΤΑ #ΕΠΑΛ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dQlJiKj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη