Οκτώ συλλήψεις στο Μενίδι για ναρκωτικά

Οκτώ συλλήψεις στο Μενίδι για ναρκωτικά

Οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για ναρκωτικά, στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας, στο Μενίδι.

Από τους οκτώ συλληφθέντες, οι πέντε είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες, ενώ κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, καθώς και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες έρευνες σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: κοκαΐνη βάρους 23,8 γραμ., ηρωίνη βάρους 39,6 γραμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμ., 160 φαρμακευτικά δισκία, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, πιστόλι ρέπλικα, 20 πακέτα τσιγάρων άνευ προβλεπόμενης ταινίας φορολόγησης, το χρηματικό ποσό των 1.675 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

#ΜΕΝΙΔΙ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Tx6roSb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη