Φονικό στον Μυλοπόταμο: Στις φυλακές Αγυιάς, στα Χανιά, ο 44χρονος δράστης

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Στις φυλακές Αγυιάς, στα Χανιά, ο 44χρονος δράστης

Ανάστατη παραμένει η περιοχή του Μυλοπόταμου, στο Ρέθυμνο, δέκα ημέρες έπειτα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 22χρονου άνδρα και πατέρα ενός παιδιού.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος καθ' ομολογία δράστης του φονικού, έφτασε στις κλειστές φυλακές Αγυιάς στα Χανιά, κατ' εφαρμογή της απόφασης ανακρίτριας-εισαγγελέα για την προφυλάκισή του

Υπενθυμίζεται ότι για λόγους ασφαλείας εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές αποφάσισαν τη μη μεταγωγή του 44χρονου στα δικαστήρια για την απολογίας του αλλά να γίνει αυτή στα κρατητήρια.

Ο δράστης ενώπιον της Ανακρίτριας ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά πως θόλωσε το μυαλό του όταν ο 22χρονος συγχωριανός του τον προκάλεσε μιλώντας με άσχημα λόγια για συγγενείς του ζώντες και νεκρούς.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δύο οικογενειών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και σε συγκεκριμένα περιστατικά που είχαν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.

#ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΦΟΝΙΚΟ #ΦΥΛΑΚΗ #ΧΑΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TX9Qa1G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη