-->

Η ανακοίνωση της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος τους, απευθύνουν τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή.

Η οικογένεια του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη - που έδωσε τέλος στη ζωή του αφού πριν «φωτογράφισε» πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από αναρτήσεις του στα social media - δηλώνει ότι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δημόσια δήλωση για τον θάνατό του και απευθύνουν έκκληση προς τα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που απέστειλε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΣΗΕΑ, την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και όλα τα ΜΜΕ, η συνήγορος της οικογένειας του εκλιπόντος, Παρασκευή Σεραϊδου, αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη που εισπράττουμε από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε όμως να γίνει σεβαστή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η συνειδητή απόφασή μας, να μην προβεί κανένα μέλος της οικογενείας μας σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, καθώς και να γίνει αποδεκτή η επιθυμία μας να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Η οποιαδήποτε ενόχληση μελών της οικογενείας μας - κυρίως δε των ανηλίκων παιδιών του εκλιπόντος - καθώς και η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν.

Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της ζωής μας στη δημοσιότητα. Παρακαλούμε για απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του Γιώργου.

#ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/WVi8BrF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->