Έλον Μασκ: Αγνόησε την συμβουλή της μητέρας του και έγινε δισεκατομμυριούχος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την περιουσία που αγγίζει τα 229 δισ. δολάρια φαίνεται πώς κατάφερε να φτιάξει ο Έλον Μακ επειδή...δεν άκουσε την συμβουλή της μητέρας του. 

 

Πρόσφατα ρώτησαν την μητέρα του, Maye Musk, ποια είναι η γνώμη της για τα επαγγελματικά σχέδιά του και εκείνη απάντησε πως δεν έχει και πολύ μεγάλη επίδραση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του γιου της.

Twitter

Μιλώντας στο Today With Hoda & Jenna, η 73χρονη ρωτήθηκε για την επιθυμία του Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter. «Να κάνει ό,τι θέλει» απάντησε. «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ούτε και πυραύλους και δεν με άκουσε».

Tesla

Σε ερώτηση αν διαφώνησε κάποτε με την απόφαση του γιου της να ξεκινήσει την Tesla, είπε ότι δεν ήταν τόσο το ίδιο το επιχειρηματικό εγχείρημα όσο οι εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλευε τόσο σκληρά, χρειαζόταν διάλειμμα» εξήγησε. «Και ξαφνικά ήθελε να ασχοληθεί με ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Του είπα, απλώς επίλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο πολύ».

Η Μέι Μασκ, εκτός από τον 50χρονο Έλον, έχει επίσης έναν 49χρονο γιο, τον Κίμπαλ και μια 47χρονη κόρη, την Τόσκα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρρολ Μασκ.

 

#ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΜΗΤΕΡΑ #δισεκατομμυριούχος #TWITTER


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bufxMw1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη