Δεν βλέπει με καλό μάτι την επιλογή Μπαλτάκου για την ΕΠΟ η κυβέρνηση

eurokinissi

Καθόλου «ψημένη» δεν είναι η κυβέρνηση με την επιλογή του πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Τάκη Μπαλτάκου για την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Για την επιλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ρωτήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing της Παρασκευής. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αν και αρχικά ανέφερε ότι «η ΕΠΟ έχει αυτοδιοίκητο» δεν δίστασε να στη συνέχεια να εκφράσει την... αποδοκιμασία του για το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».

«Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στις διαδικασίες. Θα κριθεί από την αποτελεσματικότητά της η επιλογή. Αλλά αφού με ρωτάτε και επειδή όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωριζόμαστε η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί και συμβολικά και ουσιαστικά να συνδράμει στο αναγκαίο έργο εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και απαλλαγής του από μια σειρά στρεβλώσεων που το ταλανίζουν χρόνια».

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ #ΕΠΟ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ #ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ_ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jT3eqhU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη