Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της Αρμενίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της Αρμενίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν (Ararat Mirzoyan), ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον ΥΠΕΞ της Αρμενίας επιβεβαιώθηκε το παραδοσιακά υψηλό επίπεδο των διμερών σχέσεων, με βάση τους μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, και συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσής τους, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακόμη, επισημάνθηκε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας χαιρέτισε την «άριστη» συνεργασία με την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την ελληνική πλευρά, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και ο αναπληρωτής διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Πάρης Βλαχάκης.

22 06 27 0006 DPD8955

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ #ΑΡΜΕΝΙΑ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ #ΜΕΓΑΡΟ_ΜΑΞΙΜΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BiHNZMk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη