Ουζμπεκιστάν: Γαμπρός χτυπά τη νύφη στο κεφάλι για απίστευτο λόγο (βίντεο)

Ουζμπεκιστάν: Γαμπρός χτυπά τη νύφη στο κεφάλι για απίστευτο λόγο (βίντεο)

Μια νύφη χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι από τον θυμωμένο σύζυγό της αφού τον νίκησε σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όπως δείχνει το σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το συγκεκριμένο βίντεο, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, που είναι από γαμήλιο γλέντι στο Ουζπεκιστάν έχει γίνει viral. Τα πλάνα δείχνουν τον νεόνυμφο να ξεσπάει για την ήττα του με άγριο τρόπο επάνω στη νέα του σύζυγο, μπροστά στους καλεσμένους, που έχουν μείνει «αγάλματα».

Χωρίς αντίδραση έμεινε η σύζυγος ενώ ο ούτε ο κουμπάρος και η κουμπάρα, που στέκονταν δίπλα τους κατά τη διάρκεια του «διαγωνισμού», δεν έκαναν το παραμικρό.

«Κανείς δεν τον σταμάτησε, κανείς δεν προσπάθησε να την υπερασπιστεί», έγραψε την Κυριακή ένας χρήστης στο Twitter, ενώ κάλεσε τους υπέρμαχους κατά της βίας που έχει στόχο τις γυναίκες και τα κορίτσια να ερευνήσουν το περιστατικό με την ελπίδα να θεωρηθεί υπεύθυνος ο γαμπρός.

Η σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού μεταξύ της νύφης και του γαμπρού στο έθνος της κεντρικής Ασίας. 

#ΓΑΜΠΡΟΣ #ΞΥΛΟ #ΝΥΦΗ #Ουζμπεκιστάν #ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ #ΒΙΝΤΕΟ #ΒΙΑ_ΚΑΤΑ_ΓΥΝΑΙΚΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/esJFYfD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη