Ο Θουμπιθαρέτα είπε «ναι» στον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Θουμπιθαρέτα είπε «ναι» στον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

O Άντονι Θουμπιθαρέτα είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για συνεργασία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το.. deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Θουμπιθαρέτα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γαλλία, ο Ισπανός είπε το «ναι» και είναι πολύ πιθανό να αναλάβει το πόστο που έμεινε κενό μετά την αποχώρηση του Φρανσουά Μοντεστό.

Η πληροφόρηση προέρχεται από παλιούς συνεργάτες του Θουμπιθαρέτα, ο οποίος την τετραετία 2016-2020 υπήρξε τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ. Διευκρίνισαν ότι θεωρούν ειλημμένη την απόφαση εκ μέρους του και απομένει να δώσει ο Ολυμπιακός το τελικό «οκ» για να σφραγίσει τη συνεργασία.

Το διάστημα της θητείας του στη Μασσαλία ήταν απόλυτα επιτυχημένο αφού η Ολυμπίκ κατέκτησε τον τίτλο της Ligue 1 το 2020, ενώ έφτασε έως τον τελικό του Europa League το 2018 (ηττήθηκε 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Το πρώτο μεγάλο deal στο οποίο μετείχε ως αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, ήταν η πώληση 39.000.000 του Μιτσί Μπατσουαγί στην Τσέλσι τον Ιούλιο του 2016. Τον Ιανουάριο του 2017 δαπάνησε 29.000.000 για να (επανα)φέρει τον Ντμίτρι Παγέτ από τη Γουέστ Χαμ, ενώ στην τετραετία του στο μεγάλο λιμάνι της Γαλλίας, είχε αποκτηθεί και ο Μήτρογλου (15εκ. από τη Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2017).

Πριν «μεταναστεύσει» στη Γαλλία, ο 60χρονος Βάσκος δεν είχε περάσει ποτέ τα σύνορα της Ισπανίας. Σπουδαίος τερματοφύλακας με 126 διεθνείς συμμετοχές, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1961 στη Βιτόρια και αγωνίστηκε στην Αλαβές και την Αθλέτικ Μπιλμπάο έως το 1986, στη συνέχεια στη Μπαρτσελόνα έως το 1994 και έκλεισε την καριέρα του το 1998 μετά από μία τετραετία στη Βαλένθια. Έχει περάσει από το πόστο του αθλητικού διευθυντή τόσο από την Αθλέτικ (2001-2004), όσο και από τη Μπαρτσελόνα (2010-2015) πριν από τη Μαρσέιγ.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hyHT2lP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη