Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την ερχόμενη εβδομάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την ερχόμενη εβδομάδα

Όσοι κινηθούν προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να έχουν κατα νου ότι θα υπάρξουν κυκλοφορικές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών επί του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα από τις 6 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (14/6) έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (17/6) θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κατωτέρω τμήματα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών:

- Στην έξοδο από το εσωτερικό διάζωμα των Αναχωρήσεων προς το εξωτερικό διάζωμα και στη δεξιά λωρίδα του εξωτερικού διαζώματος, από την έξοδο αυτή έως το τέλος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται προς το επίπεδο των Αφίξεων από τον κυκλικό κόμβο της Νότιας περιοχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

- Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα του Άξονα Κύριας Πρόσβασης, από τη χ/θ Α 53,7 έως τη χ/θ Α 53,9 και του οδικού τμήματος της Αναστροφής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο της βόρειας περιοχής, έμπροσθεν του Εμπορικού Κέντρου.

- Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του προδρόμου Άξονα Κύριας Πρόσβασης, έμπροσθεν του Εμπορικού Πάρκου (Κατάστημα Κωτσόβολος), στο ρεύμα προς Αθήνα, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και στο οδικό τμήμα του κυκλικού κόμβου της Νότιας περιοχής, από την Πύλη 3 προς το Εμπορικό Πάρκο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Εμπορικό Πάρκο θα πραγματοποιείται από τη γέφυρα της Εμπορευματικής Περιοχής.

#ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ_ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ #ΕΡΓΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7VRxSmd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη