«Επίθεση» Πουλή κατά Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της συζύγου του για το ΚΕΕΛΠΝΟ

eurokinissi

Μετά τη δική του υπόθεση και εκείνη της συζύγου του Σταμάτη Πουλή αναπληρωματικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ μπήκε στο αρχείο. Για δικαίωση μιλά ο ίδιος και επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ και Παύλο Πολάκη.

Αρχειοθετήθηκε η υπόθεση κατά της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου, συζύγου του Σταμάτη Πουλή, πρώην προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αναπληρωματικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική, σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2013 – 2014.

Την ίδια τύχη είχε άλλωστε και η υπόθεση με τις «φακές του ΚΕΕΛΠΝΟ» κατά του ίδιου από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος. Η υπόθεση με τις «φακές του ΚΕΕΛΠΝΟ» αφορά την καταγγελόμενη εμπλοκή σε διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούσαν την τροφοδοσία της Δομής Οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ, την περίοδο κατά την οποία ο ίδιος υπήρξε διοικητικά υπεύθυνος λειτουργίας.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρει στη δήλωσή του: «Μετά την πανηγυρική δικαίωσή μου στην υπόθεση με τις «φακές του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.», που ήρθε με την αρχειοθέτησή της από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, έρχεται σήμερα μια νέα δικαίωση και ένα δεύτερο εξίσου ηχηρό χαστούκι της δικαιοσύνης στους σκευωρούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, με την υπ' αριθμ. 3-2021 απόφασή της, έβαλε στο αρχείο τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί κατά της συζύγου μου, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου, ως αποτέλεσμα των μηχανοραφιών και της προπαγάνδας από τον αρχιτέκτονα του ψεύδους Παύλο Πολάκη και της συμμορίας του, για τη διαφημιστική καμπάνια του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περίοδο 2013 – 2014, κατά τη διάρκεια δηλαδή της θητείας του Άδωνι Γεωργιάδη ως Υπουργού Υγείας.

Επιχείρησαν να εξοντώσουν εμένα και τη σύζυγό μου και μέσω της δική μας εξόντωσης, να πετύχουν ένα καίριο πλήγμα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον άνθρωπο και πολιτικό που δεν δίστασε στιγμή να ξεμπροστιάζει τον αυταρχισμό, το λαϊκισμό, τα ψέματα και τις σκοτεινές «δουλειές» τους.

Η Ανδρονίκη νίκησε. Νίκησε τους άθλιους που εργαλειοποίησαν τους θεσμούς και επιτέθηκαν με τον πιο χυδαίο και βάναυσο τρόπο σε μια οικογένεια απλών ανθρώπων που δεν είχαν τη δυνατότητα να προστατευτούν πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία, όπως οι ίδιοι. Η Ανδρονίκη όρθωσε το ανάστημά της χωρίς φόβο, υπερασπίστηκε την αλήθεια και δικαιώνεται πανηγυρικά.

Με την απόφαση της δικαιοσύνης και τη βοήθεια του Θεού, συνεχίζουμε όρθιοι και ακλόνητοι. Με τη σωστή πλευρά. Την πλευρά της αλήθειας, του δικαίου και της δημοκρατίας. Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να πληρώσουν οι σκευωροί για όλα όσα έχουν διαπράξει δηλητηριάζοντας το δημόσιο βίο της χώρας».

#ΚΕΕΛΠΝΟ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΥΛΟΣ_ΠΟΛΑΚΗΣ #ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5Q0Yb8U
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη