Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Η ατάκα του Μπόρις Τζόνσον που έκανε τον «Σουλτάνο» να γελάσει

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Η ατάκα του Μπόρις Τζόνσον που έκανε τον «Σουλτάνο» να γελάσει

Και τις... χαλαρές της στιγμές μπορεί να έχει μια σύνοδος κορυφής, ιδίως μάλιστα όταν όλοι ή σχεδόν όλοι, φεύγουν ευχαριστημένοι από την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Συγκεκριμένα σε... πηγαδάκι με τον γενικό γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον και το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η χαλαρότητα ήταν εμφανής όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Ο Τζόνσον θέλησε να αστειευτεί με τον Ερντογάν, μιλώντας στα… τούρκικα. «Çok güzel» (σ.σ. πολύ ωραία) του είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο της Τουρκίας να γελά...

{https://twitter.com/medyatavacom/status/1542123549149782016?s=20&t=zncE5OjvSClY8rLfyJamuQ}

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έθεσε κανένα από τα θέματα στα οποία αναφερόταν όλο το προηγούμενο διάστημα με κυρίαρχο αυτό της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου, ούτε και απείλησε την Ελλάδα μιλώντας ενώπιον των ηγετών του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

#ΣΥΝΟΔΟΣ_ΚΟΡΥΦΗΣ #ΝΑΤΟ #ΜΠΟΡΙΣ_ΤΖΟΝΣΟΝ #ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NZBIHt5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη