Αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του Τράγκα, ποιους φέρεται να εκβίαζε (βίντεο)

Αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του Τράγκα, ποιους φέρεται να εκβίαζε (βίντεο)

Αποκαλύψεις ήρθαν σχετικά με το θέμα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, συγκεκριμένα σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση στον εκλιπόντα δεν αναγνωριζόταν η μεταφορά φορολογικής κατοικίας στο Μονακό.

Το απίστευτα μπερδεμένο κουβάρι της τεράστιας περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας καλούνται να λύσουν οι αρμόδιες αρχές.

Οι διαδρομές του χρήματος είναι δαιδαλώδεις και καθημερινά αποκαλύπτονται «σκοτεινά» μονοπάτια.

Όπως αποκάλυψε το mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έπειτα από καταγγελίες που είχαν φτάσει στην Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, o Γιώργος Τράγκας φέρεται να εκβίαζε επιχειρηματίες αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στο πολυσυζητημένο πόρισμα των 60 σελίδων αναφέρεται ρητά ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει υποπέσει στο αδίκημα το 365 του ποινικού κώδικα για εκβίαση.

Οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή που γίνονταν στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με τον πρώην γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Δημήτρη Μπατζελή, σταμάτησαν ξαφνικά το 2004.

Το 2018, μία από τις συστημικές τράπεζες απευθύνθηκε στις Αρχές, για ύποπτες συναλλαγές στους λογαριασμούς του Γιώργου Τράγκα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει εξέλιξη.

Στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και η δεσμευμένη πλέον περιουσία της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της Μαρίας Καρρά, η εντολέας του δεν επιδιώκει την αποφυγή του φορολογικού ελέγχου στην Ελλάδα.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΡΑΓΚΑΣ #ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ #ΔΙΑΘΗΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/arhB4GZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη