Eurovision 2023 - Οριστικό: Δεν θα γίνει στην Ουκρανία, πού θα διεξαχθεί

Eurovision 2023 - Οριστικό: Δεν θα γίνει στην Ουκρανία, πού θα διεξαχθεί

Λόγω του πολέμου, η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision σύμφωνα με ανακοίνωση της EBU bρίσκεται σε συζητήσεις με το BBC για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός στη Βρετανία.

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση της η EBU λόγω του πολέμου δεν είναι δυνατόν να φιλοξενηθεί στην Ουκρανία ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2023.

«Η Ουκρανία δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις εγγυήσεις για την ασφάλεια και τη λειτουργία που χρειάζεται ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας για την παραγωγή της Eurovision σύμφωνα με τους κανονισμούς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter.

H EBU και η Eurovision ευχαριστούν την ουκρανική κρατική τηλεόραση για τη συνεργασία και εκδηλώνουν τη θλίψη και την απογοήτευσή τους που ο επόμενος διαγωνισμός δεν θα λάβει χώρα στην Ουκρανία.

Πού, όμως, θα γίνει η Eurovision του 2023; Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η EBU βρίσκεται σε συζητήσεις με το BBC για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός στη Βρετανία, η οποία έλαβε τη δεύτερη θέση στη φετινή Eurovision.

{https://twitter.com/Eurovision/status/1537736907135889411?s=20&t=ppX7ZmB8MCUMzOhhMXo85g}

#EUROVISION #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ #EBU #ΒΡΕΤΑΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cTSPigQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη