Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν: «Θα μιλήσω ξανά με την Ελλάδα όταν βρεθεί έντιμος πολιτικός»

Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν: «Θα μιλήσω ξανά με την Ελλάδα όταν βρεθεί έντιμος πολιτικός»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αλλάζει τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα και λέει ότι «θα μιλήσω ξανά μαζί τους όταν βρεθεί ένας έντιμος πολιτικός».

Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξανασυναντηθεί με κανέναν Έλληνα, εκτός αν βρεθεί μπροστά του ένας έντιμος πολιτικός.

«Η Ελλάδα ας δει από εδώ και πέρα πώς θα τα βγάλει πέρα μόνη της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Σχετικά με την Ελλάδα, έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου. Δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους, ειδικά αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός. Έχουμε τελειώσει με τις συνεδριάσεις του Ανώτατου Στρατηγικού Συμβουλίου και δεν θα πραγματοποιήσουμε τη σύνοδο του Ανώτατου Στρατηγικού Συμβουλίου με την Ελλάδα.

Δεν θα κάνουμε τη συνάντηση φέτος. Δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη, πιο ανοιχτή απάντηση από αυτό. Η Ελλάδα ας δει πώς θα τα βγάλει πέρα μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΕΛΛΑΔΑ #ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NFrM0Co
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη