Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με το «ακέφαλο πτώμα» - Το Λιμεναρχείο αναζητά πληροφορίες (και) για το τατουάζ

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με το «ακέφαλο πτώμα» - Το Λιμεναρχείο αναζητά πληροφορίες (και) για το τατουάζ

Πληροφορίες για την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10:00 της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, αναζητά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πτώμα ανήκει σε άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας, είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ είναι και ακρωτηριασμένο, καθώς λείπει το κεφάλι και τα κάτω άκρα του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava».

Το Λιμεναρχείο καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΤΩΜΑ #ΑΚΕΦΑΛΟ_ΠΤΩΜΑ #ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ #ΤΑΤΟΥΑΖ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KLTZWJ8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη