Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ τσακώθηκε με μεθυσμένο πελάτη και τον μαχαίρωσε

Χανιά: Ιδιοκτήτρια μπαρ τσακώθηκε με μεθυσμένο πελάτη και τον μαχαίρωσε

Ένας (μεθυσμένος) νεαρός έκανε... χαμό σε μπαρ στα Χανιά και παρά τις παρακλήσεις και τις παραινέσεις του προσωπικού του μαγαζιού δεν έλεγε να συνετιστεί. Κατέληξε μαχαιρωμένος από την ιδιοκτήτρια του μπαρ μετά από καυγά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας ήταν εριστικός και προκαλούσε με τη συμπεριφορά του και σύμφωνα με το creta24, δεν άργησε να γίνει καυγάς.

Ο τσακωμός έλαβε χώρα μεταξύ του πελάτη και της ιδιοκτήτριας, το οποίο κατέληξε σε μαχαίρωμα του 23χρονου και σε διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος με καταγωγή από τη Συρία,άρχισε να καυγαδίζει με την ιδιοκτήτρια του μπαρ και η γυναίκα φέρεται να τον μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού μαγαζιού συνελήφθη, όπως και δύο ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στον καυγά.

#ΧΑΝΙΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ #ΠΕΛΑΤΗΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QRuW8vx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη