Ευλογία των πιθήκων: «Ναι» στο σεξ αλλά... με ρούχα λέει το cdc

pixabay

Σεξ με ρούχα και... αυτοϊκανοποίηση στα δύο μέτρα απόσταση προτείνουν τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (ECDC) για τους ασθενείς με ευλογιά των πιθήκων με σκοπό να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διασπορά της νόσου.

Οι οδηγίες τα CDC για την ευλογιά των πιθήκων και τον περιορισμό της εξάπλωσής της δεν απαγορεύουν το σεξ, αλλά φαίνεται ότι βάζουν περιορισμούς και προληπτικά μέτρα για την προστασία από τη νόσο.

Όσοι λοιπόν νοσούν από ευλογιά των πιθήκων και θέλουν να κάνουν σεξ, θα πρέπει να... φοράνε τα ρούχα τους ή να καλύπτουν τις περιοχές που παρουσιάζουν εξανθήματα.

Παράλληλα, προτείνεται η ταυτόχρονη αυτοϊκανοποίηση με απόσταση 2 μέτρων αλλά και η αποφυγή των φιλιών. Πάντως, δεν υπάρχει κάποια οδηγία για τη χρήση του προφυλακτικού.

Επιπλέον, τα CDC έδωσαν ακόμη μια οδηγία που λέει ότι όσοι έχουν μεγάλη επιθυμία για σεξουαλική επαφή, να προτιμήσουν να κάνουν μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Παράλληλα, είναι σημαντική η καθαριότητα μετά την πράξη, με τους συμμετέχοντες να πρέπει να πλύνουν τα χέρια τους, το σώμα τους αλλά και όσα υφάσματα ή παιχνίδια χρησιμοποιήσουν.

Η ευλογιά των πιθήκων μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω επαφής με τη μολυσμένη περιοχή και μέσω του αέρα κατά τη διάρκεια «συνεχούς» επαφής πρόσωπο με πρόσωπο.

Τέλος, σχετιικά με τα συμπτώματα, χρειάζονται περίπου 8 ημέρες από τη μόλυνση για να εμφανιστούν και μπορεί να χρειαστεί να περάσει έως και 1 μήνας για να αναρρώσει κάποιος από τη νόσο.

#ΕΥΛΟΓΙΑ_ΤΩΝ_ΠΙΘΗΚΩΝ #ΣΕΞ #ΟΔΗΓΙΕΣ #ΝΟΣΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Z0mfwOb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη