Ψώνια από τη Λαϊκή Αγορά με delivery, κάνει το επόμενο βήμα η e-food

eurokinissi

Το τηλέφωνο στα φαστ φουντ αποτελεί πλέον μακρινή ανάμνηση λόγω των πλατφορμών παραγγελίας και σύντομα αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τη... βόλτα στη λαϊκή αγορά για ψώνια.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι λαϊκές αγορές, οι οποίες περνούν κι αυτές με τη σειρά τους στην ψηφιακή εποχή. Η e-food εδώ και κάποιες εβδομάδες έχει συμπεριλάβει εννέα λαϊκές αγορές στην πλατφόρμα της, το πείραμα φαίνεται πως πέτυχε και αναμένεται να γενικευθεί στο άμεσο μέλλον.

Η πρόταση ήρθε από τις ίδιες τις λαϊκές αγορές, οι οποίες προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το ψηφιακό άλμα με την προσδοκία να διεισδύσουν σε μια αναδυόμενη αγορά. Σήμερα το e-food υποστηρίζει εννέα λαίκές αγορές και συγκεκριμένα αυτές των: Πατησίων, Γαλατσίου, Νέας Σμύρνης, Γλυφάδας, Αγίου Δημητρίου, Αμπελοκήπων, Δάφνης, Κολωνακίου και Βούλας.

Πώς γίνεται η παραγγελία;

Για τον χρήστη του e-food δεν αλλάζουν πολλά. Η διαδικασία είναι ήδη γνωστή. Επιλέγουν την κατηγορία και το προϊόν, η πλατφόρμα εμφανίζει τους πωλητές της λαϊκής και τις τιμές τους. Ο καταναλωτής επιλέγει το προϊόν, το προσθέτει στο ηλεκτρονικό του καλάθι και ολοκληρώνει τη διαδικασία με την αποστολή της παραγγελίας.

Το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας της παραγγελίας

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως για την πλατφόρμα όσο και τους παραγωγούς είναι η πολυπλοκότητα της προετοιμασίας της παραγγελίας για την αποστολή της.

Έτσι σε κάθε λαϊκή αγορά, υπάρχει ένας πάγκος και ένας picker, ο άνθρωπος δηλαδή που συγκεντρώνει τις παραγγελίες και ο οποίος είναι υπάλληλος της λαϊκής και όχι της e-food. Ο picker συγκεντρώνει τις παραγγελίες από τους πωλητές στον πάγκο, ώστε στη συνέχεια ο διανομέας να παραλάβει τα προϊόντα προς διανομή.

E-food και πωλητές των λαϊκών αγορών κατέληξαν στο συγκεκριμένο μοντέλο, έπειτα από συζητήσεις μεταξύ τους.

#ΛΑΙΚΗ_ΑΓΟΡΑ #DELIVERY #ΔΙΑΝΟΜΗ #EFOOD


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4G73CIl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη