-->

Η εξέταση DNA «μίλησε» για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Ενισχύει τις κατηγορίες (βίντεο)

Η εξέταση DNA «μίλησε» για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Ενισχύει τις κατηγορίες (βίντεο)

Οι εξετάσεις DNA σε δείγματα του θύματος αλλά και των φερόμενων δραστών της άγριας δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη δίνει σημαντικές απαντήσεις.

«Φως» στις συνθήκες της άγριας δολοφονίας του Άλκη Καμπανού φέρνει η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA που - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ - ενισχύει τις ποινικές ευθύνες κάποιων εκ των κατηγορουμένων, καθώς τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η δολοφονία με τη σύγκριση των βιολογικών υλικών.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου βρέθηκε - εκτός από το δρεπάνι - και στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης, καθώς και σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δράστες τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα - και συγκεκριμε΄να στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

#ΑΛΚΗΣ_ΚΑΜΠΑΝΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΞΕΤΑΣΗ_DNA


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Igd7woF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->