«Joker»: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ - Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει

«Joker»: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ - Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει

Ο «Joker» επιστρέφει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ. Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς στο Instagram. 

Οι δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε δείχνουν το σενάριο της νέας ταινίας που υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Σκοτ Σίλβερ και τον Χοακίν Φίνιξ να το διαβάζει. Ο τίτλος πάνω στο σενάριο είναι Joker: Folie à deux που μεταφράζεται ως «η ψύχωση που μοιράζονται δύο άτομα».

Η δημοσίευση του Τοντ Φίλιπς είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την ιστορία με το ρεπορτάζ να λέει ότι ο Φίνιξ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την υπόθεση, την έναρξη των γυρισμάτων ή την πρεμιέρα του σίκουελ, ωστόσο θυμίζουμε ότι έρχεται λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι ο Τοντ Φίλιπς ανέλαβε τον ρόλο συμβούλου στην DC Films.

{https://ift.tt/GMfle4v}

To Joker που κυκλοφόρησε το 2019 έγινε η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μπάτζετ ήταν οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια. Το 2020 ήταν υποψήφια για 12 όσκαρ ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης ταινίας με τον Φίνιξ να βραβεύεται για τον πρώτο ανδρικό ρόλο.

{https://www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY}

 

#JOKER #ΤΑΙΝΙΕΣ #ΣΕΝΑΡΙΟ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TN0sQ9y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη