Διαφορετικοί κόσμοι: Όση ώρα έπαιζαν ξύλο στα MAD ο Ξαρχάκος διηύθυνε μια παιδική ορχήστρα (βίντεο)

Διαφορετικοί κόσμοι: Όση ώρα έπαιζαν ξύλο στα MAD ο Ξαρχάκος διηύθυνε μια παιδική ορχήστρα (βίντεο)

Με το ίδιο πάθος που θα καθοδηγούσε μια επαγγελματική ορχήστρα ο Σταύρος Ξαρχάκος διηύθυνε μια παιδική κομπανία σε ταβέρνα της Σύρου, δημιουργώντας το απόλυτο κοντράστ με τις σκηνές στα Mad VMA.

Το ξύλο μεταξύ των τράπερς στα Mad VMA του 2022 τράβηξε την προσοχή και δημιούργησε πολύ θόρυβο από το βράδυ της Τετάρτης. Μια άλλη εικόνα όμως, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο, έρχεται για να δημιουργήσει την απόλυτη αντίθεση μεταξύ δύο κόσμων που απέχουν έτη φωτός.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος μετά από τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσων του Δημαρχικού Μεγάρου της Σύρου, βρέθηκε σε ταβέρνα για να δειπνήσει. Εκεί είχε την ευκαιρία όχι μόνο να κάτσει στην παρέα μια παιδικής κομπανίας, αλλά και να την διευθύνει για να παίξουν την «Φραγκοσυριανή».

Όπως φαίνεται και από την εικόνα που κατέγραψε η ερασιτεχνική κάμερα, τη διηύθυνε με το ίδιο πάθος που θα το έκανε για μια επαγγελματική ορχήστρα.

Τα βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook o επιχειρηματίας της πόλης Χρήστος Πρασάκης.

{https://twitter.com/libo_libo/status/1539671409294729216}

#ΞΑΡΧΑΚΟΣ #MAD #ΞΥΛΟ #ΟΡΧΗΣΤΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g397RuB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη