Αυτή η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Madonna στην ταινία της

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην 28χρονη ηθοποιό Julia Garner προσφέρθηκε ο ρόλος της Madonna, για την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την διάσημη pop star.

 

Η Julia Garner ήταν το φαβορί ανάμεσα σε 12 περίπου υποψήφιες και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Madonna, ωστόσο, αναμένεται να αποδεθχεί επίσημα την προσφορά.

Άλλες υποψήφιες ήταν η Florence Pugh, η Alexa Demie του "Euphoria" και η Odessa Young, σύμφωνα με το Variety.com.

Η Julia Garner έχει ήδη εντυπωσιάσει το κοινό με το ταλέντο της, τόσο κατά τη συμμετοχή της ως Ruth Langmore στη δημοφιλή σειρά του Netflix "Ozark" - για την οποία κέρδισε δύο βραβεία Primetime Emmy για τον εξαιρετικό δεύτερο γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά και μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2020 - όσο και για τοην ενσάρκωση της Anna Delvey στο "Inventing Anna".

Η ταινία από την εταιρεία παραγωγής Universal Pictures θα ακολουθεί τα πρώτα χρόνια της συχνά αμφιλεγόμενης καλλιτέχνιδας και βασίλισσας της pop.

Η διαδικασία της ακρόασης για την επιλογή ηθοποιού ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς η ταινία απαιτεί κάποια που να μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει.

{https://twitter.com/Variety/status/1534280838073831424}

#ΜΑΝΤΟΝΑ #ΤΑΙΝΙΑ #ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0sDbRCj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη