Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από NBA για τον Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από NBA για τον Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς απέκτησαν τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ από το Κλίβελαντ σε ανταλλαγή για το Νο49 του φετινού Draft στο οποίο οι «Καβς» επέλεξαν τον Αϊζάια Μόμπλεϊ (2.08 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) από το κολέγιο Σάουθερν Καρολάινα.

Μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής, ο GM των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άσο του Ολυμπιακού χωρίς να αποκαλύπτει αν οι «βασιλιάδες» θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα ο ΜακΝέρ είπε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague.

Είναι  καταπληκτικός σουτέρ τριών πόντων με ύψος 2.06 μέτρα, έχει μέγεθος, είναι έξυπνος αμυντικός και επιθετικός. Είναι παίκτης που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι αποδοτικός σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές λίγκες στον κόσμο.

Αυτό που μας ιντριγκάρει στον Σάσα είναι το μέγεθός του σε συνδυασμό με το καλό σουτ του. Έχει υψηλό ποσοστό στα τρίποντα με πολλές προσπάθειες πίσω από την γραμμή και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, ενώ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού.

Το ότι τα έχει καταφέρει στην κατά τεκμήριο δεύτερη καλύτερη λίγκα του κόσμου και μπαίνοντας στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει.

Ένα άλλο πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι οι σκάουτ μας και οι αναλυτές μας ανέλυσαν την κατάσταση και το γεγονός ότι πήραμε τα δικαιώματά του μας ενθουσιάζει. Θα δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή του».

#NBA #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΗΠΑ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Vp0dMhN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη