Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για Snik -Light: «Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, τελειώνουν αυτοί» (βίντεο)

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για Snik -Light: «Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, τελειώνουν αυτοί» (βίντεο)

Ξέσπασε ξανά η Κατερίνα Καινούργιου για το ξύλο και την κόντρα του Light με τον Snik, τι είπε η παρουσιάστρια για τους τράπερς που δημιούργησαν το χάος στα βραβεία Mad.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής θέλησε να σχολιάσει τα όσα έγιναν, όπως είπε είναι η τελευταία φορά, δεν θα τους προβάλει ξανά στην εκπομπή της.

«Με το που τελειώσει όλη αυτή η ιστορία, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα, ούτε τραγούδια τους, ούτε τις σχέσεις τους, ούτε τις κοπέλες τους, τίποτα. Δεν πουλάνε καν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Άκουσα κάπου που τους είπαν καλά παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει "καλά παιδιά" και πραγματικά αν έχουν έστω και λίγο μυαλό είναι ανεπίτρεπτο να το κάνουν αυτό. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις εδώ και δεν με νοιάζει σε ποια δισκογραφική εταιρεία είναι τα παιδιά, αλλά καλό θα ήταν ή να τους μιλήσουν ή να τους αποβάλλουν τελείως».

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #SNIK #light #MAD #ΒΡΑΒΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/398ryF0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη