Το ελληνικό «The Waiter» με τον Άρη Σερβετάλη ανέβηκε στο Netflix, σε ποιες χώρες «παίζει» (βίντεο)

Το ελληνικό «The Waiter» με τον Άρη Σερβετάλη ανέβηκε στο Netflix, σε ποιες χώρες «παίζει» (βίντεο)

Σε 23 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα παίζει μέσω του Netflix το ελληνικό «The Waiter» με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, όχι όμως και στην Ελλάδα, που παίζει σε άλλη πλατφόρμα.

Στο Netflix έρχεται για 23 χώρες σε όλη την Ευρώπη η ελληνική ταινία μυστηρίου του σκηνοθέτη Στιβ Κρικρή, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, η οποία και απέσπασε βραβεία από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Μέσα στις 23 χώρες της Ευρώπης που θα προβάλλεται μέσω Netflix. Κι αυτό καθώς η ταινία στην Ελλάδα «παίζει» στο Cinobo αλλά και στο Ertflix. Μέσω του λογαριασμού του στο Linkedin, ο σκηνοθέτης Στιβ Κρικρής ανήρτησε την αφίση της ταινίας και ανέφερε πως πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix στην Ευρώπη.

{https://ift.tt/f1uwLbO}

Η ταινία θα προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας Netflix σε: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η υπόθεση της ταινίας

Ο Ρένος, ένας επαγγελματίας σερβιτόρος, ζει μια ήσυχη ζωή ως μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Αυτή η ήρεμη καθημερινότητά διαταράσσεται με αφορμή την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν.

Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ανατρέποντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, ο Ρένος, θα δοκιμάσει την ικανότητά και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;

#ΤΑΙΝΙΑ #NETFLIX #ΑΡΗΣ_ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ #ΕΥΡΩΠΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZiOB5xf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη