Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μπάλα που έσωσε τον Ιβάν: Την έψαχναν στη Λήμνο, ταξίδευε για 10 ημέρες (εικόνα)

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την μπάλα που έσωσε τον Ιβάν: Την έψαχναν στη Λήμνο, ταξίδευε για 10 ημέρες (εικόνα)

Η μπάλα - που έσωσε τη ζωή του 30χρονου Ιβάν στη Χαλκιδική - έφτασε στα χέρια του από τη... Λήμνο. Ταξίδευε στο νερό επί 10 ημέρες!

 

Αδιανότητη είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη μπάλα που έσωσε τη ζωή του Ιβάν από τη Βόρεια Μακεδονία, που πάλευε με τα κύματα επί 18 ώρες ανοιχτά της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Θυμίζοντας σκηνές από τον διάσημο «Ναυαγό» με τον Τομ Χανκς, ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει χρησιμοποιώντας τη μπάλα για να πάρει ανάσες και να ξεκουραστεί.

Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, η voria, η μπάλα χάθηκε από την παραλία Εβγάτη στη Λήμνο στις 30 Ιουνίου! Πιο συγεκριμένα, δύο μικρά παιδιά, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων από τη Θεσσαλονίκη, είχαν πάει με τους γονείς τους στη συγκεκριμένη παραλία. Εκεί, τα δύο παιδιά έπαιζαν με την αγαπημένη τους μπάλα ώσπου κάποια στιγμή αυτή ξέφυγε από τον έλεγχό τους και την τράβηξαν μακριά τα θαλάσσια ρεύματα.

αρχείο λήψης

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα των παιδιών ήταν εκείνη που είδε τη φωτογραφία με τη μπάλα και αναγνώρισε ότι είναι η ίδια με αυτή που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο!

Η μπάλα, που είναι δερμάτινη και έχει μεγέθος μπάλας χάντμπολ, αν και ήταν μισοξεφούσκωτη, όπως ανέφερε ο 30χρονος, κατάφερε να τον βοηθήσει τόσο ώστε να παραμείνει ζωντανός. Ίσως τελικά αυτή η μπάλα που χάθηκε στη Λήμνο να ήταν και το δώρο των γενεθλίων του, για τον εορτασμό των οποίων άλλωστε είχε έλθει μαζί με ακόμα δύο φίλους του στο Ποσείδι.

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΜΠΑΛΑ #ΛΗΜΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/y5K1hYR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη