Έξαλλος ο Κύργιος: «Πετάξτε την έξω»- Τι συνέβη; (Βίντεο)

Έξαλλος ο Κύργιος: «Πετάξτε την έξω»- Τι συνέβη; (Βίντεο)

Viral έγινε το βίντεο όπου σε έξαλλη κατάσταση ο Ελληνοαυστραλός τεννίστας, Νικ Κύργιος ζήτησε από διαιτητή να διώξει μεθυσμένη οπαδό από τις κερκίδες. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Κύργιος φώναξε στον διαιτητή να  διώξει γυναίκα από την κερκίδα εξαιτίας των έντονων αντιδράσεών της. «Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Το περιστατικό δεν άργησε φυσικά να γίνει viral και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι η γυναίκα ήταν η 32χρονη Άνια Πάλους, δικηγόρος από την Πολωνία. Η ίδια έδωσε μάλιστα τη δική της απάντηση στον Κύργιο, μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ. «700 ποτά; Μόνο δύο ήπια, αλλά είχε πολλή ζέστη και μπορεί να με πείραξαν. Ήθελα απλά να τον ενθαρρύνω, να τον υποστηρίξω, ίσως το πήγα πολύ μακριά, όμως είχα μόνο καλές προθέσεις. Ήταν και η υψηλή θερμοκρασία, δεν είχα και καπέλο, λυπάμαι πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

#ΚΥΡΓΙΟΣ #ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ #ΤΕΝΝΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/63E2vpW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη