Καμερούν: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Πηγή: Cameroononline

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό σε δρόμο του νοτιοδυτικού Καμερούν.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Καμερούν στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Κούμπα και Μουγιούκα.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί μετωπικά με ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 30 άνθρωποι. Πολλοί επιβάτες διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Τα θανατηφόρα τροχαία είναι συχνά στο Καμερούν και αποδίδονται συνήθως σε επικίνδυνη οδήγηση και στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου. Το υπουργείο Μεταφορών του Καμερούν αναφέρει ότι κάθε χρόνο περίπου 1.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στη χώρα.

{https://twitter.com/cameroononline/status/1545846950439813126}

#ΚΑΜΕΡΟΥΝ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/N8z1Uev
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη