Η τραγική ιστορία πίσω από τον 18χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του (βίντεο)

Η τραγική ιστορία πίσω από τον 18χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του (βίντεο)

Συγκλονισμένη παραμένει από χθες η κοινωνία της Λάρισας έπειτα από την άγρια επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε ένα 18χρονος εις βάρος του πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Πίσω από την πράξη του νεαρού, κρύβεται μια θλιβερή ιστορία, ένα δράμα που περιγράφουν όσοι ζούσαν κοντά στην οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 18χρονος Ραφαήλ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προβλήματα που όπως λέει στην κάμερα γειτόνισσα, ήταν γνωστά, όπως γνωστές ήταν και οι συχνές εντάσεις που έφθαναν στα αυτιά των περιοίκων.

Μαλώνανε, εξηγεί, και γινότανε ένα μπάχαλο εδώΘα σε σφάξω εγώ μια μέρα λέει. Κάνανε πάντα φασαρία και φωνές και λέει εγώ θα σε σφάξω κάποια μέρα.

Ωστόσο, άλλος κάτοικος του χωριού, μιλά για ένα παιδί «που κυκλοφορούσε και ήταν καλό…».

Άγνωστο παραμένει για την ώρα το εάν - πέραν πιθανών προβλημάτων ψυχικής υγείας - υπήρξε και κάτι άλλο που όπλισε το χέρι του νεαρού και τον οδήγησε στο να μαχαιρώσει στην κοιλιά τον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται πως π 18χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για εξετάσεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα λάβει περαιτέρω θεραπεία.

Ο 56χρονος πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

#ΕΠΙΘΕΣΗ #ΓΙΟΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΛΑΡΙΣΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OckN5yB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη