Ανείπωτος θρήνος στην Πάτρα: Είχε «χαθεί» η αδελφή του 25χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ανείπωτος θρήνος στην Πάτρα: Είχε «χαθεί» η αδελφή του 25χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Για δεύτερη φορά χτύπησε την οικογένεια Πιπέρη, από το Αίγιο, το πένθος. Ο 25χρονος γιος της οικογένειας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, προτού το όχημά του προσέκρουσε στη μάντρα του κοιμητηρίου του Αγίου Βασιλείου, Πατρών, ενώ ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του στο Αίγιο. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, αναφέρει το pelop.gr. 

Η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς η νεαρή αδελφή του Νίκου είχε λόγω προβλημάτων υγείας που είχε. Η οικογένεια έχει ακόμα μία κόρη.

Ο 25χρονος που εργαζόταν σε παραλιακό κατάστημα στην Παναγοπούλα και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη λήξη της βαριάς του μετέβη σε κλαμπ της παραλιακής του Ρίου. Κατά την επιστροφή στον τόπο κατοικίας του έμελλε να συμβεί το μοιραίο κόβοντας πρόωρα το νήμα της ζωής του.

#ΠΑΤΡΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΠΕΝΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kOGPquv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη