Από τις 27 Ιουλίου βγαίνουμε και χωρίς πορτοφόλι: Στο κινητό ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης

Από τις 27 Ιουλίου βγαίνουμε και χωρίς πορτοφόλι: Στο κινητό ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης

Σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τους Δημάρχους της Π.Ε. Λάρισας είχε νωρίς το μεσημέρι ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στo κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας βρέθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου ανακοίνωσε ότι από 27 Ιουλίου θα ανοίξει η εφαρμογή για την έκδοση της ψηφιακής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή του στο κτίριο, σημείωσε ότι οι δήμοι της Π.Ε Λάρισας θα λάβουν 8 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα «έξυπνες πόλεις», ένα μέρος δηλαδή από τα συνολικά 320 περίπου εκατομμύρια που θα λάβουν οι δήμοι της χώρας για να προχωρήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό - με προγράμματα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΚΕΠ, αλλά και την δωρεάν παροχή Internet σε πλατείες των Δήμων. 

Αφού ενημέρωσε ότι με τον Θεόδωρο Λιβάνιο επεξεργάζονται προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα για να συνδράμουν στη διευκόλυνση και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, ο υπουργός επανέλαβε ότι από τις 27 Ιουλίου έρχεται σε ψηφιακή μορφή τόσο η ταυτότητα όσο και το δίπλωμα οδήγησης.

#ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ #ΔΙΠΛΩΜΑ_ΟΔΗΓΗΣΗΣ #ΨΗΦΙΑΚΗ_ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/myxiNEV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη