Χαλκιδική: Βίντεο από την στιγμή που ο 30χρονος πάτησε στεριά - Εντοπίστηκε σώος μετά από 19 ώρες

Χαλκιδική: Βίντεο από την στιγμή που ο 30χρονος πάτησε στεριά - Εντοπίστηκε σώος μετά από 19 ώρες

Σώος, μετά από 19 ώρες, εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο αγνοούμενων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της θάλασσας στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

 

Πρόκειται για τον 30χρονο Ιβάν από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος κολυμπούσε για τουλάχιστον 18 ώρες με την ελπίδα να σωθεί. Τελικώς, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της χερσονήσου Κασσάνδρας από φορτηγό πλοίο, σημαίας Γιβραλτάρ, που συμμετείχε στις έρευνες.

Σκάφος του Λιμενικού παρέλαβε τον 30χρονο, ο οποίος -δεδομένων των συνθηκών- φαινόταν σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με το thestival.gr.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην ακτή, εκεί όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. O 30χρονος θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και αν κριθεί απαραίτητο θα διακομιστεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο βίντεο του thes.gr, ο Ιβάν, πατάει ξανά στη στεριά και με ασθενοφόρο οδηγείται στο νοσοκομείο. Ο 30χρονος δείχνει να είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα και φωνάζει «μπράβο παλικάρι».

{https://www.youtube.com/watch?v=Hw_hjxeACxM}

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lpvQUZ6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη