Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκύρος

Φωτογραφία αρχείου - intime

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Σκύρος μετά τις ζημίες που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες το νησί, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος.

 

Στόχος είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές που πλημμύρισαν, κυρίως στα δυτικά και νοτιά του νησιού.

Πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ότι για τις δυο γέφυρες που κατέρρευσαν στα νοτιά της Σκύρου γίνονται προσπάθειες για παρακαμπτηρίους ώστε να εξυπηρετηθεί ο ναυτικός σταθμός, ενώ το επόμενο δεκαήμερο θα αποκατασταθούν και οι γέφυρες που κατέρρευσαν στις Αχερούνες.

Πάντως, ο κ. Μαυρίκος διαβεβαίωσε τους τουρίστες που πρόκειται να επισκεφτούν το νησί ότι μπορούν να κινηθούν άνετα σε όλο το οδικό δίκτυο και πως κανένα κατάλυμα δεν έχει πάθει ζημιά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε «πλέον λειτουργούν όλα τα οδικά δίκτυα στο νησί. Οι δυο γέφυρες που υπέστησαν ζημιές από τους μεγάλους όγκους του νερού βρίσκονται στο νότιο κομμάτι του νησιού, στο δρόμο που οδηγεί στο ναυτικό σταθμό και οι άλλες δύο είναι στη διαδρομή για Αχερούνα. Αυτό το γεγονός ανάγκασε χθες αρκετούς παραθεριστές να διανυκτερεύσουν σε άλλα καταλύματα, μη μπορώντας να προσεγγίσουν το κατάλυμα που έμεναν».

 

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΣΚΥΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mdpN86D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη