-->

Τζακ ποτ 3,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες – Δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις

Τζακ ποτ 3,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες – Δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις

Το ΤΖΟΚΕΡ στον ρυθμό του καλοκαιριού με τζακ ποτ 3,1 εκατ. ευρώ και «Super Offer 1+1» για τους διαδικτυακούς παίκτες - Δυνατότητα επιλογής πακέτου συνεχόμενων κληρώσεων

 

Σε καλοκαιρινή διάθεση το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απόψε 3,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά θα βρουν την προσφορά «Super Offer 1+1». Οι online παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, κάνοντας login στον λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Επιπλέον, όλοι οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ online έχουν τη δυνατότητα επιλογής πακέτων με συνεχείς κληρώσεις. Έτσι, δεν μπορούν να συμμετέχουν σε όσες κληρώσεις επιθυμούν, χωρίς να χάνουν καμία από τις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους από όπου και αν.

Online εγγραφή με απλά βήματα και εύκολη συμπλήρωση δελτίου

Η κλήρωση για τα 3,1 ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει και μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ online είναι η δημιουργία λογαριασμού. Η εγγραφή γίνεται με απλά βήματα και με λίγα κλικ, συμπληρώνοντας το email και τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα.

Στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Παράλληλα, δεν μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα των κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

#ΤΖΟΚΕΡ #ΤΖΟΚΕΡ_ΚΛΗΡΩΣΗ #ΚΛΗΡΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oczfEWB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->