4η συνεχόμενη σεζόν Λαμία και Macron μαζί!

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για 4η συνεχόμενη χρονιά με την Macron, η οποία θα είναι ο προμηθευτής του αθλητικού υλικού της ομάδας μας και την νέα σεζόν.

Η συνεργασία της ΠΑΕ με μια από τις κορυφαίες αθλητικές εταιρείες, η οποία έχει χτιστεί σε γερές βάσεις και στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στην εξαιρετική συνεργασία και στην αξιοπιστία των υπηρεσιών δεν μπορούσε παρά να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά!

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνεχίζεται και όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο μπορούν όλοι οι φίλαθλοι μας να προμηθευτούν βασικά προϊόντα ένδυσης κάνοντας άμεσα την παραγγελία τους καθώς αυτό σταδιακά θα ανανεώνεται και θα εξοπλίζεται με τη νέα σειρά ρούχων της ομάδας.

Για λεπτομέρειες και παραγγελίες πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη