ΑΣΕΠ: Βγήκε η 5Κ2022 με πάνω από 120 μόνιμες προσλήψεις σε 26 περιοχές σε όλη την Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Βγήκε η 5Κ2022 με πάνω από 120 μόνιμες προσλήψεις σε 26 περιοχές σε όλη την Ελλάδα

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 5Κ2022 του ΑΣΕΠ και τις 122 μόνιμες προσλήψεις αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Εκδόθηκε χτες το ΦΕΚ της προκήρυξης 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Πιο συγκεκριμένα οι 122 θέσεις εργασίας αφορούν 9 διαφορετικές ειδικότητες και κατανέμονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Αρκαδία, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Έβρο, Ηλεία, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Καστοριά, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Μαγνησία, Ξάνθη, Πέλλα, Ροδόπη, Ρόδο, Σάμο, Φωκίδα, Χίο, Άρτα, Ημαθία και Αιτωλοακαρνανία.

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GSs9Ywq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη