-->

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος»: Έρχονται μέτρα για τα μαγαζιά που «βαράνε» έως τις 6 το πρωί

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος»: Έρχονται μέτρα για τα μαγαζιά που «βαράνε» έως τις 6 το πρωί

Ο Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε πως οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα στο Γκάζι θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και πουθενά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν προβλέπεται μουσική στις 6.30 και 7 το πρωί».

 

Έτοιμος να εξαντλήσει την αυστηρότητά του εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Μπακογιάνης, καθώς παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σέβονται τους κανόνες και τους μόνιμους κατοίκους, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις - όπως για παράδειγμα στο Γκάζι.

Σ' αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων.

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση στο Γκάζι.

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε:

Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μάς δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε.

#ΓΚΑΖΙ #ΜΥΚΟΝΟΣ #ΜΕΤΡΑ #ΩΡΑΡΙΟ_ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ #ΠΑΥΛΟΣ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tedX1uc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->