Σταρόβας για Σεφερλή: «Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι την τελευταία διετία;»

Σταρόβας για Σεφερλή: «Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι την τελευταία διετία;»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως κάνει συζητήσεις με το ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά.

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ είπε πως όλα ανατρέπονται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα των Γρηγόρη Γκουντάρα – Νατάλι Κακκαβά με τη Ναταλία Γερμανού, δηλώνοντας πως δεν είχε αντιληφθεί.

Όσον αφορά τα νούμερα της εκπομπής είπε πως ο Γρηγόρης και η Νατάλι πήραν τα ηνία της εκπομπής και είναι φυσιολογικά να υπάρχουν εντάσεις όταν δεν πάνε καλά τα νούμερα. Ο ίδιος τα παρακολουθεί, ωστόσο δεν τον πιάνει υστερία με τα νούμερα της τηλεθέασης.

Για τον Μάρκο Σεφερλή δήλωσε: «Το να μην συμφωνείς με την αισθητική του κάθε Σεφερλή και του κάθε προγράμματος το κατανοώ, αλλά μιλάμε για αδικία στην περίπτωσή του. Σεξιστικά μηνύματα και ομοφοβία, τρίχες κατσαρές. Υπάρχουν και άλλες σειρές που δεν είχε πει κανείς τίποτα. Δεν δέχομαι τη δικαιολογία ότι τώρα οι καιροί είναι αυτοί, γιατί δεν μιλάμε για 100 χρόνια πριν, αλλά 10. Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι μας την τελευταία διετία;», είπε.

#ΜΑΡΚΟΣ_ΣΕΦΕΡΛΗΣ #ΣΤΑΡΟΒΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aosMeFf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη