-->

Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το «τελευταίο» Κοιμητήριο του Δήμου θα είναι έτσι όπως πρέπει

Δείτε όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης για τον καθαρισμό του κοιμητηρίου της Αγίας Παρασκευής (Ταράτσα):

Ολοκληρώσαμε σήμερα, παραμονή της μεγάλης γιορτής της Αγίας Παρασκευής, την πολυήμερη παρέμβασή μας στο Κοιμητήριο της εκκλησίας που είναι αφιερωμένη στη Μεγαλομάρτυρα, στην περιοχή της Ταράτσας Λαμίας.

Πρόκειται για το 2ο μεγαλύτερο νεκροταφείο του Δήμου και η εικόνα εγκατάλειψης απαιτούσε πάρα πολλές ημέρες εργασίας. Ενδεικτικά για να καταλάβετε το μέγεθος της προσπάθειας αρκεί να αναφέρω τους αριθμούς από όσα πετάξαμε - απομακρύναμε:

(35,780)τόνοι μπάζα

(16,800)τόνοι κλαδέματα

(10)μεγάλα ξερά δέντρα

Σακούλες και κάδοι σκουπιδιών…. Αμέτρητες!

Μόνο στη σημερινή παρέμβαση ήρθαν δύο απορριμματοφόρα για να μπορέσουν να πάρουν όλα τα σκουπίδια!

Συγχρόνως έγιναν και εργασίες στο δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και στο παρκινγκ, μαζί με τρία μεγάλα πλατύσκαλα σε σημείο που χρειαζόταν το Κοιμητήριο.

Το συγκεκριμένο Νεκροταφείο επειδή έχει ένα ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς (δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στο Δήμο) ήθελε και ιδιαίτερη συνεννόηση και συνεργασία για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο τελικός χρήστης είναι ο δημότης Λαμιέων και οι εκατοντάδες γενικά πιστοί που το επισκέπτονται λόγω της ιστορικής εκκλησίας.

Για αυτό και το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποιεί πολλαπλά και με ανταμείβει ηθικά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλα εγώ και οι συνεργάτες μου.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το «τελευταίο» Κοιμητήριο του Δήμου θα είναι έτσι όπως πρέπει.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->