-->

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Προγραμματική σύμβαση για την αποπεράτωση του διπλού αποχετευτικού αγωγού του Δήμου Καμένων Βούρλων προϋπολογισμού 68.000 ευρώ

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και του Δημάρχου Καμένων Βούρλων  κ. Ιωάννη Συκιώτη, με την οποία γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την οριστική επίλυση του διαχρονικού προβλήματος του Δήμου.

Ειδικότερα, το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την αποπεράτωση του διπλού αποχετευτικού αγωγού του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η σύμβαση κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου και μέσα από τις τεχνικές της υπηρεσίες  την επίβλεψη κατασκευής του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενου του παρόντος έργου είναι η αποπεράτωση του τμήματος από το Κεντρικό αντλιοστάσιο στη θέση Πλατανέικα έως το κάθετο τεχνικό της ΠΑΘΕ πλησίον του ποδοσφαιρκού γηπέδου. Θα γίνει ανακατασκευή οδοποιϊας και ασφαλτόστρωση τμήματος αγωγού έμπροσθεν του ξενοδοχείου Άλμα μέχρι και το κεντρικό Αντλιοστάσιο.

Η πίστωση του ποσού προέρχεται από την Περιφέρεια Στερεάς από Πιστώσεις ΚΑΠ-ΤΑΚΤΙΚΟΙ του τεχνικού προγράμματος έτους 2022.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας δήλωσε: «Με συνεργασία εντάσσουμε ένα σημαντικό έργο ανάπτυξης και υποδομής, με το οποίο ολοκληρώνεται ένα έργο που αφορά όχι μόνο το Δήμο Καμένων Βούρλων, αλλά τελικά όλη την Περιφέρεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->