Ολοκληρώθηκε το «KAMENA VOURLA OPEN»

Ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι έδωσαν τα μεγάλα ονόματα του beach volley στα Καμένα Βούρλα, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης «KAMENA VOURLA OPEN», η οποία διεξήχθη στην παραλία του «Isabella Beach Bar» (Galini Wellness Spa & Resort), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, του Star Κεντρικής Ελλάδας και του «NET & BALL».


Στον Τελικό των Γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, οι οποίες επικράτησαν με 2-1 σετ επί των Ηλέκτρας Αγριόδημου και Δήμητρας Καραγκούνη. Στους Άνδρες, οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γιώργος Τερζόγλου επιβλήθηκαν με 2-0 σετ των Παναγιώτη Ιωαννίδη και Θοδωρή Παπαδημητρίου.


Τις απονομές των μεταλλίων πραγματοποίησαν: Στις φιναλίστ ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Αντύπας Αντύπας. Στις νικήτριες οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, κ.κ. Ηλίας Σανίδας και Ηλίας Κυρμανίδης. Στους φιναλίστ ο εκπρόσωπος του χορηγού της διοργάνωσης των σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», κ. Κωνσταντίνος Μαυροειδής και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου «Γαλήνη», κ. Παύλος Δόσης. Στους νικητές ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, κ. Θέμης Χειμάρας.


Στη διοργάνωση συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος στην Ελλάδα, μία εβδομάδα πριν τα τελικά του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο απόλαυσαν εξαιρετικό θέαμα από τους αθλητές. Τα Καμένα Βούρλα πήραν «άριστα» οργανωτικά και πλέον είναι έτοιμα να διεκδικήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι τουρνουά Masters. 


Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, μετά το πέρας των απονομών ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για τη συνεργασία, το «Star Κεντρικής Ελλάδας», την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους Αντιδημάρχους, κ.κ. Αντύπα Αντύπα και Λεωνίδα Πενταλιό, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, κ. Δημήτριο Καραμανώλη, και όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση του beach volley, που επανήλθε μετά από χρόνια στη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.


Απευθυνόμενος προς τον υπεύθυνο του τουρνουά, κ. Σπύρο Γκολίτση, ανέφερε: «Ευελπιστούμε του χρόνου και το οργανώνουμε από τώρα, από 1-3 Ιουλίου, να γίνει και master. Σας ευχαριστώ όλους και ειδικότερα τους αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».


Σύνδεσμοι για πάνω από 250 φωτογραφίες από τους Τελικούς Γυναικών και Ανδρών, καθώς και από τις απονομές των μεταλλίων:

https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/news/oloklirothike-kamena-vourla-open

https://www.facebook.com/kamenavourla.dimos/posts/pfbid0243FThX1YNpHNfsS9ohjxdiz2AvFF3mF1FQYWA63tPcWztCv1r6ANycUA9k6A9SYNl


Στιγμιότυπα από τον Τελικό των Γυναικών:

https://www.youtube.com/watch?v=_uoh0MWrtbI&t=10s


Στιγμιότυπα από τον Τελικό των Ανδρών:

https://www.youtube.com/watch?v=iI56xFfohuE

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη