Σε εξέλιξη το «θρίλερ» της Πάτρας: Πειθαρχικό έλεγχο διέταξε ο Τσιάρας για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις Μαλένας και Ίριδας

Σε εξέλιξη το «θρίλερ» της Πάτρας: Πειθαρχικό έλεγχο διέταξε ο Τσιάρας για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις Μαλένας και Ίριδας

Με σημερινή επιστολή του, ο Kώστας Τσιάρας παρήγγειλε προς τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη, τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

 

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, για τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις στα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Στην επιστολή του προς τον κύριο Καρακούκη, ο υπουργός καλεί τον καλεί να διενεργεί τον αναγκαίο έλεγχο για ενδεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, που πιθανώς τελέστηκαν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύετε, σύμφωνα με το ν. 3772/2009.

Υπενθυμίζεται ότι η προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει ήδη κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης διάπραξης αξιόποινων πράξεων σε βάρος και των άλλων δύο παιδιών της - της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Μετά την παροχή εξηγήσεων από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά της, οι δύο εισαγγελείς, θα αποφανθούν αν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της.

#ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ #ΚΩΣΤΑΣ_ΤΣΙΑΡΑΣ #ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ_ΕΡΕΥΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KqWhaDB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη