Η Lidl Ελλάς Official Ingredients Sponsor στο «Taste of Athens»

Η Lidl Ελλάς Official Ingredients Sponsor στο «Taste of Athens»

Η Lidl Ελλάς συμμετέχει ως Official Ingredients Sponsor στο φετινό Taste of Athens, που θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Ζάππειο και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Νώμα», να ενημερωθούν από στελέχη της εταιρείας για το γαστρονομικό ταξίδι των προϊόντων της σειράς από τα διάφορα μέρη της Ελλάδας στο πιάτο μας καθώς και να λάβουν μέρος σε ένα διασκεδαστικό quiz με δώρο ένα gift box με επιλεγμένα προϊόντα της σειράς. Παράλληλα, προωθητική ομάδα θα βρίσκεται στο χώρο για να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μία τσάντα με προϊόντα «Νώμα» αλλά και ένα έντυπο με πληροφορίες και νόστιμες συνταγές.

Το Taste of Athens επανέρχεται για τρίτη χρονιά, για τέσσερις ημέρες γεμάτες γεύση, διασκέδαση και απόλαυση, επιβεβαιώνοντας και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα ως παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό. Δέκα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης συμπληρώνουν το φεστιβαλικό «μενού». Ανάμεσα στους κύριους θεματικούς πυλώνες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η κυκλική οικονομία και η φιλοσοφία μηδενικών απορριμμάτων (zero waste).

Στο πλαίσιο του θεματικού πυλώνα για την κυκλική οικονομία και με σκοπό τη σταδιακή δημιουργία μιας πλατφόρμας ενημέρωσης και εκπαίδευσης τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών πάνω στη σημασία των σωστών πρακτικών παραγωγής και συνηθειών διατροφής, που συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, η Lidl Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της για μία ακόμη φορά με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής, για τη σειρά ενεργειών υπό το γενικό τίτλο «Βιωσιμότητα στο Πιάτο».

Η διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου, μία από τις πρώτες σεφ που εφάρμοσαν πρακτικές μηδενικών αποβλήτων στις κουζίνες, θα αξιοποιήσει αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές στην κεντρική σκηνή και θα μοιραστεί ιδέες και λύσεις για το πώς θα τα μαγειρέψουμε αλλά και συντηρήσουμε με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, την προπώληση εισιτηρίων καθώς και το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

#LIDL


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Jxw6CVr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη