-->

Κωστής Χατζηδάκης για διευθυντή του ΕΦΚΑ που πέθανε στο γραφείο του: «Έπεσε την ώρα του καθήκοντος»

Κωστής Χατζηδάκης για διευθυντή του ΕΦΚΑ που πέθανε στο γραφείο του: «Έπεσε την ώρα του καθήκοντος»

Συλλυπητήριο μήνυμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης για τον θάνατο του διευθυντή της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων Κώστα Κούρκουλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Έπεσε χθες στο καθήκον ο Κώστας Κούρκουλος, Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις. Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα. Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή -σε ηλικία 57 ετών- μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ».

Ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει ότι θεωρεί συνειδησιακή του υποχρέωση να αναφερθεί σ' αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. «Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!».

{https://ift.tt/EAlRe8C}

#ΚΩΣΤΗΣ_ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ #ΕΦΚΑ #ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ #ΠΕΘΑΝΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QerJZ0P
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->