Πτήση... θρίλερ από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, «κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο αλλά τέλος καλό όλα καλά»

pexels

Ώρες αγωνίας για τους επιβάτες αεροπλάνου σε πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής (8/7), επιβάτης περιγράφει ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, όπως είχε περιγράψει και προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για την Παρασκευή.

Όπως ανέφερε ένας από τους επιβάτες στο δρομολόγιο, ο Σερραίος Μιχάλης Ματθιουδάκης, ένας κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο.

«Μας ενημέρωσε το πλήρωμα ότι θα είχε αναταράξεις στη διαδρομή. Χτύπησε ένας κεραυνός το αεροπλάνο. Νιώσαμε ένα τράνταγμα και ακούσαμε μια μεγάλη βοή, αλλά συνεχίσαμε κανονικά.

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν επικράτησε πανικός, αλλά αρκετοί ήταν σε εγρήγορση. Αγχωθήκαμε λίγο, αλλά ο πιλότος ήταν αρκετά έμπειρος και προσγείωσε με ασφάλεια το αεροπλάνο.

Ήταν περίεργη κατάσταση αλλά τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο κ. Ματθιουδάκης στο infonews24.gr.

#ΠΤΗΣΗ #ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΑΘΗΝΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΚΕΡΑΥΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QEcedOz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη