Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις νεαρών που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Εξάρχεια: Δύο συλλήψεις νεαρών που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη σύλληψη δύο ανδρών, 24 και 29 ετών αντίστοιχα, προχώρησε τα ξημερώματα η αστυνομία στα Εξάρχεια. Οι άνδρες κατηγορούνται για βία κατά υπαλλήλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί πριν τη σύλληψή τους στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια, είχαν λάβει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε επιθέσεις σε βάρος διμοιρίας που εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες και μιλώντας υβριστικά.

Έπειτα, οι συγκεκριμένοι άνδρες, προσπάθησαν να ξεφύγουν, συνεχίζοντας να εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ύστερα από λίγη ώρα οι δύο κατηγορούμενοι πλησίασαν ξανά τους αστυνομικούς της διμοιρίας εξυβρίζοντας τους. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, με τον 24χρονο να αντιστέκεται σθεναρά, τραυματίζοντας τον αστυνομικό που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, ενώ πλέον έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

#ΕΞΑΡΧΕΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/58bswiF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη