Θριάμβευσε στους Παγκόσμιος Αγώνες παρκούρ ο Μίμης Θεοδωρίδης από την Καβάλα

Θριάμβευσε στους Παγκόσμιος Αγώνες παρκούρ ο Μίμης Θεοδωρίδης από την Καβάλα

Ο καβαλιώτης πρωταθλητής του παρκούρ Μίμης Θεοδωρίδης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα freestyle στους Παγκόσμιους Αγώνες παρκούρ, που διεξάγονται στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε στον τελικό του freestyle με εξαιρετική εμφάνιση και 26,0 βαθμούς, μπροστά από τον καταξιωμένο Σουηδό Έλις Τόρχαλ (23,0 β.) και τον Βέλγο Ζερεμί Λορσινιόλ (22,0 β.) που συμπλήρωσαν την τριάδα των νικητών. Ο Θεοδωρίδης είχε συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και στον προκριματικό του αγωνίσματος, λίγες ώρες νωρίτερα.

Πρόκειται, μάλιστα, για την τρίτη συνεχόμενη διάκρισή του σε διεθνές επίπεδο, αφού είχε κάνει την αρχή πέρσι τον Σεπτέμβριο κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας, ακολούθησε τον περασμένο Μάιο το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο παγκόσμιο κύπελλο του Μονπελιέ, για να έρθει τώρα η κατάκτηση της κορυφής στην Αλαμπάμα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Γ' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Μίμη Θεοδωρίδη για τη νέα επιτυχία του.

#ΠΑΡΚΟΥΡ #ΑΓΩΝΕΣ #ΜΙΜΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ #ΚΑΒΑΛΑ #ΧΡΥΣΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aQFp2IC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη